De Contact Borstprothese

Met de laagste prijsgarantie en geen verzendkosten

‘Je weer vrij kunnen voelen met een hechtende borstprothese………’
breastcheckwomanDit is een reactie die veel vrouwen, die een borst moeten missen en voor een prothese kiezen, geven.

Borsten zijn onlosmakelijk verbonden met het vrouwelijke lichaam. Juist daarom zijn de zelfhechtende borstprothesen ontwikkeld.

Deze borstprothesen zijn er in verschillende modellen, maten en kleuren. Juist omdat iedere vrouw anders is en omdat het belangrijk is dat de borstprothese goed bij uw lichaam past.

Zelf-hechtende Borstprothesen.

De achterzijde van de zelfhechtende borstprothese hecht zich d.m.v. hechtsiliconen aan uw huid. U heeft hier dus geen lijm of hechtstrips voor nodig. U hoeft de borstprothese slechts tegen uw huid te drukken, waarna hij direct stevig vastzit. Het verwijderen gaat net zo eenvoudig en is pijnloos. De hechtlaag blijft in stand en behoeft, behalve reinigen na gebruik, verder niet behandeld te worden.

De zelfhechtende borstprothese heeft hetzelfde gewicht als een natuurlijke borst en beweegt in de bewegingen met uw lichaam mee. De prothese valt bij het naar voren buigen niet van uw lichaam weg. Tevens ontlast het de schouder, wat belangrijk is bij een grotere cupmaat of lymfoedeem. Bovendien kunt u met deze prothese zelfs in chloor-, zoet- of zoutwater zwemmen.

U kunt de borstprothese de hele dag dragen. De prothese neemt de temperatuur van uw lichaam aan en voelt bij aanraking natuurlijk aan. De vorm van de prothese geeft een perfect silhouet. De prothese is tevens eenvoudig te reinigen.

Niet-hechtende Borstprothesen

Omdat iedere vrouw anders is, bieden wij naast de zelfhechtende borsttprothesen een groot assortiment van verschillende niet hechtende modellen borstprothesen.